όροι χρήσης ιστοσελίδας

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ

 1. Εισαγωγή
Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως μοναδικό στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη του site sat-alarm.gr και στήν εταιρεία Electronics and satellites έμπορο που έχει εταιρική έδρα στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 25 Νεα Χαλκηδόνα Αθήνα και είναι εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο Δ.Ο.Υ Νεας φιλαδέλφειας με Α.Φ.Μ 999073244.
Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών. Συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης που περιγράφονται.
2. Πληροφορίες προϊόντων
Η Electronics and satellites δίνει μεγάλη προσοχή στις on line πληροφορίες, που είναι σχετικές με τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, και κυρίως με τις τεχνικές περιγραφές που προέρχονται από συνεργάτες και προμηθευτές καθώς και με τις φωτογραφίες των προϊόντων, Οι οποίες είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές και ακριβείς με τα προϊόντα.

Συνοδεύονται από αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά οδηγίες χρήσης – εγκατάστασης και προγραματισμού πού μπορείτε να δείτε όπως και να κατεβάσετε σε μορφή PDF.
3. Τιμές
Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.
4.Εγγυήσεις προιόντων
Τα προϊόντα προς πώληση στο Site συνδυάζονται με εμπορικές εγγυήσεις οπως αυτές ορίζονται απο τον εκάστοτε κατασκευαστή και προβλέπει την χωρις χρέωση επισκευή η αντικατάσταση του προιόντος.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η νόμιμη εγγύηση δεν μπορεί να ισχύσει εξ ολοκλήρου ή εν μέρει σε ορισμένες περιπτώσεις όπως :την επισκευή βλαβών που οφείλονται σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα (για παράδειγμα ατύχημα, σύγκρουση, κεραυνό, διακύμανση του ρεύματος…),λάθος του πελάτη όπως κακή χρήση ή εγκατάσταση χωρίς την τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή, σε χρήση που βλάπτει τη σωστή συντήρηση της συσκευής,
Γενικά, οι εγγυήσεις κατασκευαστή δεν καλύπτουν : την αντικατάσταση των αναλώσιμων (μπαταρίες, λάμπες, ασφάλειες, λόγω φθοράς των κεφαλών εγγραφής ή ανάγνωσης…) την ανώμαλη ή μη κατάλληλη χρήση των προϊόντων τις βλάβες που οφείλονται στην παρέμβαση ενός μη εγκεκριμένου επισκευαστή
Σας ζητούμε να συμβουλευτείτε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσεις που δίνονται με τα προϊόντα και τους ακριβείς όρους των εγγυήσεων κατασκευαστών που μπορεί να φέρουν τα προϊόντα.
Η Electronics and satellites δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, αν ο κατασκευαστής αρνηθεί να εφαρμόσει την εγγύηση για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.
5.Επιστρόφές
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη κατά την αποστολή του προϊόντος του.
Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία και με πλήρες περιεχόμενο (εξαρτήματα, οδηγίες χρήσης, κτλ.)

Στις συσκευές όπου έχει γίνει επισκευή και πωλούνται ενδέχεται η φωτογραφία να διαφέρει από την υπάρχουσα κατάσταση του προϊόντος. η εγγύηση σε αυτές τις συσκευές είναι 3 μήνες και η επιβάρυνση σε περίπτωση επιστροφής αφορά τον πελάτη.
6.προστασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.sat-alarm.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στο Site, δεσμεύεστε να μας παρέχετε έγκυρες πληροφορίες όσον αφορά στο πρόσωπό σας. Η επικοινωνία ψευδών πληροφοριών αντιτίθεται στους παρόντες Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης του Site μας.
7.Τρόποι πληρωμής και αποστολής
1)Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα
2)παραλαβη και πληρωμή της παραγγελίας μεσω currier
3)πληρωμή της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα στο κατάστημα
4)πληρωμή της παραγγελίας σας με paypal