Επιλέγοντας σύστημα συναγερμού

Επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού

Σκοπός ενός συστήματος συναγερμού, είναι η προστασία των κτιρίων από παράνομες εισβολές και κατ’ επέκταση οι κλοπές. Η σωστή κατασκευή, αλλά και ο σχεδιασμός από πλευράς της εταιρίας, που θα εγκαταστήσει και θα αναλάβει την παρακολούθηση του συστήματος, είναι οι βασικές παράμετροι αποτελεσματικότητάς του.

Επειδή η τεχνολογία των συστημάτων ασφάλειας είναι εξειδικευμένη, άγνωστη και απρόσιτη για το ευρύ κοινό, θα πρέπει πάντα να ελέγχουμε την αξιοπιστία της επωνυμίας ενός προϊόντος, καθώς και τις επίσημες πιστοποιήσεις του τεχνικού ελέγχου.
Μην επιλέγετε ποτέ ένα σύστημα συναγερμού με βάση το μικρό του κόστος, γιατί στην περίπτωση αυτή περιορίζεται το ποσοστό απόδοσης και αποτελεσματικότητας του.

Κατά τον ίδιο τρόπο μην εμπιστευθείτε ποτέ ένα σύστημα ασφαλείας επειδή μόνο και μόνο είναι πολύ ακριβό, εάν δεν υποστηρίζεται από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις μίας αξιόπιστης επωνυμίας.

Συνεργαζομαστε με δυο από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων ασφαλείας.

Την crow και την paradox.Συνεχής ερευνα υψηλή ποιότητα κατασκευής καλαισθησία λειτουργικότητα υπέυθυνη υποστήριξη σε μοντέλα που εχουν τοποθετηθεί και πρίν δέκα χρόνια.

Προϊόντα κατασκευασμένα με υψηλά στάνταρ αξιοπιστία χωρίς προβλήματα ψευδοσυναγερμών.

Εύκολα στήν χρήση με οδηγίες χρήσης στά Ελληνικά με προγραματισμό απο ηλεκτρονικό υπολογιστή όπως καί αναβάθμιση.

Εγγύηση άμεσης αντικατάστασης ελατωματικού προιόντος.

Τεχνικά χαρακτηρηστικά φωτογραφείες όπως καί τιμές μπορείτε να δείτε στήν ιστοσελίδα μας.

Είναι πολύ ευκολο να συγκρίνετε τίς τιμές οπότε θα διαπιστώσετε οτι η επιλογή ενός συστήματος no name

δέν διαφέρει σε κόστος από ενα από τα κορυφαία τής αγοράς.